Enkla rustika matställen, genuina värdshus och fine dining. I Kullabygden finns maten för alla smaker.
Arilds Vingård bjuder på rustik mat i lantliv miljö med vinrankorna som grannar. Vinet som producerats på gården serveras förstås till menyn.
Här kan man välja på ett antal lyxiga baguetter – varför inte slå till på en Detroit 313 med pulled pork, picklad rödlök, cole slaw och BBQ-sås.
Den gamla brandstationen i Jonstorp är idag ombyggd till en liten kvarterskrog. Brandstationen Bar har en stor smoker på baksidan där de tillbereder mycket av maten men de hämtar även inspiration...
Sommaren 2016 öppnades Brandstationen i Mölle Brandstations gamla hus. En historisk byggnad för Mölleborna. Här kan ni njuta av goda sallader, vin, öl och och avsluta med nybryggt kaffe...
Under många år drev familjen Brentegani italiensk stjärnkrog i den lilla tegelbyn Tånga, numera finns restaurangen i Viken. På fredagar serveras en fyrarättersmiddag med rätter som Capesante...
Restaurang Bryggan har funnits i Höganäs hamn sedan 2007. Idag drivs den hamnnära krogen av Loreta, Björn och Benjamin. Klassikern Räktrål är ett gott val liksom köttfärssås och spagetti...
Det unga restaurangproffset Hanna Jarnmark har satsat stort och öppnat en uterestaurang i den gamla macken i Möllehässle. Alla ska ha råd att njuta av god mat och dryck är hennes koncept....
Restaurang Båthuset öppnade 2018 och blev snabbt ett ”hang out” för folk som letade efter en avslappnad mat- och miljöupplevelse. Drivs av familjen Dahlberg som även driver Grand Hotel...